Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank vakıfbank vodafone

Opus Müzik Festivali Yoğun İlgiyle Devam Ediyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının destekleri ile gerçekleştirilen Opus Müzik Festivali, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.  Bu yıl farklı tarz müziklere ev sahipliği yapan festivale Bodrumluların yanı sıra tatilcilerde ilgi gösteriyor. 

 

 

Bu yıl ikincisi düzenlenen OPUS Müzik Festivali T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının destekleri ile gerçekleştiriliyor. 2.Opus Müzik Festivali, bu yıl yine sanatseverlere unutulmaz bir konser serisi sunuyor. Kentin ruhuna uygun Rock, Caz, Türk Halk ve Türk Sanat Müziği gibi farklı müzik tarzlarının yer aldığı konserler, müzikseverlere özgün bir deneyim yaşatıyor. Doğayı koruma konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen 2.Opus Müzik Festivali, bu yıl deprem mağduru vatandaşlar için düzenlenen bir yardım konseri ile destek olmayı amaçlıyor. Yangınların yayılmasını durdurabilecek etkisi olan ve yüzde 80’i sudan oluşan Frenk kaktüsü (Opuntia ) bitkisinin de öne çıkarıldığı Festival, Bodrumlulara unutulmaz bir müzikal ziyafeti sunuyor.

FESTİVALE İLGİ YOĞUN

1 Eylül İsmail Lumonovski ve Balkan Orkestrası ile açılış konserini gerçekleştiren OPUS MÜZİK FESTİVALİ, 3 Eylül akşamı Coşkun Karademir ile Aşık Veysel konseri, Bodrumlu sanatseverlere ve tatilcilere müzik ziyafeti sundu. UNESCO’nun bu yılı ‘’Âşık Veysel yılı’’ ilan etmesi konserin önemini daha da artırırken, konsere katılan halk keyifli anlar yaşadı. 

Bu yıl farklı tarz müziklere ev sahipliği yapan OPUS MÜZİK FESTİVALİ, gençlerin sevdiği gruplardan olan Flört ile konser serisine devam etti. 6 Eylül akşamı 100. Yıl Rock Konseri veren sevilen grup, Bodrum Kalesinde sahne aldı.

Bodrum’a olan sevgisiyle sanat güneşimiz Zeki Müren ise 7 Eylül akşamı solist Bekir Ünlüataer’in seslendirdiği en güzel Zeki Müren şarkılarıyla konsere katılanları mest etti.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen konserlerde 8 Eylül akşamı Yansımalar konserine ev sahipliği yapacak.  9 Eylül akşamı festivalin son gecesi ise Türk Yıldızları Senfoni Orkestrası Şef Murat Cem Orhan, Burcu Hancı, Jülide Özçelik, Burak Bilgili ve Şenol Talınlı sahne alacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.