Öne Çıkanlar AİLE bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör Hadise gündem özeti çin abd terörist elazığ

Ressam Arzu Şen’den Mutlu Sonlu Masallar

Ressam Arzu Şen’in, “Cam Halim; Mavi Masal” adını verdiği resim sergisi, 30 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında Anküsev Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Ressam Arzu Şen’in, “Cam Halim; Mavi Masal” adını verdiği ikinci kişisel resim sergisi, 30 Ekim’de saat 18.00’de Ankara Anküsev Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak. Sergi, 3 Kasım’da sona erecek.

Çocukluğundan itibaren resim ilgisi ve becerisiyle hayatı resmeden ve çeşitli resim akımlarının öncülerinden ders alan sanatçı, yeni sergisinde eserlerini “Cam Halim; Mavi Masal” ismiyle camaltı ve sanatçının geliştirdiği çeşitli yeni tekniklerle resmettiği eserlerini sanatseverlere sunuyor.

Arzu Şen, “Cam Halim; Mavi Masal” sergisine ilişkin, “Mavi Masal’da, hayalleri, hayallerimizi ve toplumsal ya da kişisel yaklaşımla kat ettiğimiz yolları ve bu yollarda iz bırakan anları, masalsı bir anlatımla ifade etmeye çalıştım. İyi ya da kötü, iz bırakan anlar, bizi biz yapan yaşanmışlıklar, ‘Mavi Masal’ ile bu sergide. Neden Masal? Çünkü tüm masallar mutlu biter ve hepimizin içinde bu mutlu sonu bekleyen çocuklar var” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.