Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN bugünün gündemi palandöken terör Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Hadise ömer fethi gürer elazığ cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya

Sarıyer Edebiyat Günleri Başladı

Sarıyer Belediyesi tarafından 2012 yılında başlatılan Sarıyer Edebiyat Günleri’nin 5.si bugün Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda gerçekleştirilmeye başlandı.

13-14-15 Mayıs’ta Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda gerçekleşen program birçok sair, yazar, gazeteci, akademisyen ve edebiyatçıya ev sahipliği yapacak. Cihan Demirci’nin çocuklarla yaptığı mizah söyleşisiyle başlayan programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Demirci, söyleşi sonrasında çocukların merak ettiği soruları da cevaplandırdı.
 
3 gün boyunca Kireç burnu Haydar Aliyev Parkı’nda  devam edecek etkinlikte, 2016 Sarıyer Edebiyat Günleri programı çerçevesinde; şiir severler için hazırlanan Şiir Teknesi, Yazar ve oyuncu Orhan Alkaya’nın seslendirdiği şiirler eşliğinde boğazda keyifli saatler yaşandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.