Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs Kuşadası Belediyesi deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser başbakan binali yıldırım

Sertab Erener 25. Sanat Yılını Konserlerle Ege'de Kutlayacak

Bu yıl 25. sanat yılını kutlayan Sertab Erener, yaz boyunca düzenlenecek özel gösterisiyle müzikseverlerin karşısına çıkacak. Ege'de düzenlenecek olan konserlerde Erener, sanat hayatı boyunca en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Kışın hazırlıklarını yaptığı ‘Sertab’ın Oda Müziği’ projesi ile büyük beğeni toplayan Türk popunun deneyimli sesi Sertab Erener, yaz sezonunda da bu projesi ile hayranları ile buluşacak. Bodrum, Ayvalık, Altınoluk ve Çeşme’de ‘Sertab’ın Oda Müziği’ ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan Erener'in bu proje kapsamındaki konser progamı şöyle olacak:

8 Temmuz Cumartesi / Bodrum Antik Tiyatro 
11 Temmuz Salı / Ayvalık Amfi Tiyatro 
12 Temmuz Çarşamba / Altınoluk Amfi Tiyatro 
14 Temmuz Cuma / Çeşme Amfi Tiyatro 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.