Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer vodafone suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ato google akbank gündem başlıkları tim Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Slava's Snowshow Yeniden Zorlu PSM'de

Geçtiğimiz haftalarda 15 gösteri için İstanbul’a gelen dünyanın en önemli performans sanatçılarından Slava Polunin’in harikalar dünyası “Slava’s Snowshow”, yoğun istek üzerine 19-24 Nisan tarihleri arasında yeniden Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde. 

Slava Polunin’in sahneye koyduğu büyüleyici bir aile show’u olan ‘Slava’s Snowshow’, geçtiğimiz haftalarda Zorlu PSM organizasyonu ile ilk kez İstanbul’daki izleyicilerle buluştu. Slava Polunin’in izleyenleri hayal dünyasında çıkardığı yolculuk, gösterinin yer aldığı onlarca ülkede olduğu gibi Türk izleyicisi tarafından da çok sevildi. Bu unutulmaz deneyimi kaçıranlar ve tekrar yaşamak isteyenler için Slava’s Snowshow, 19-24 Nisan tarihleri arasında Zorlu PSM’de izleyicileriyle buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.