Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser başbakan binali yıldırım

Süper Lig’in Yıldızları Etnospor Kültür Festivali’nde Yarışacak!

Etnospor Kültür Festivali’nin 4’üncüsünün açılışı Türkiye Süper Ligi’nin en gözde oyuncularını ağırlayacak. Süper Lig’de yeşil sahalarda birbirlerine rakip olan futbolun starları bu kez Etnospor Kültür Festivali’nin açılışında geleneksel ok atarak kozlarını paylaşacak.

Ünlü futbolcuların çekişmesi renkli görüntülere sahne olacak.

Atatürk Havalimanı’nda yarın saat 13.00’da nefes kesen geleneksel okçu müsabakalarına Muslera, Falcao, Abdürrahim Albayrak, Emre Belezoğlu, Vedat Muriç, Arda Turan, Gökhan İnler, Hidayet Türkoğlu, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Rüştü Reçber, Tolunay Kafkas, Hami Mandıralı, Aurelio, Mustafa Doğan, Ogün Temizkanoğlu, Ayhan Akman, Nihat Kahveci ve Fenerbahçeli yönetici Gürel Aydın da katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.