Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak terör Hadise bugünün gündemi elazığ palandöken Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya mardin mısır

Uygur Kardeşler, Sarıyer'de Sahne Aldı

Türk Tiyatrosu’nun duayenlerinden Nejat Uygur’un çocukları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, “Hassta Etme Adamı” adlı oyunlarıyla İstinye Tersane Alanı’nda sahne aldı.

Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan ikili, izleyicilere keyifli bir aksam yaşattı.
 
İki perde olarak sahnelenen oyun içerisinde çeşitli parodiler sergileyen Uygur Kardeşler, hastanelerde yaşanan trajikomik olayların yani sıra sağlık çalışanlarının maruz kaldığı tuhaf durumları işledi.
 
Gösterinin sona ermesinin ardından Süheyl ve Behzat Uygur’a birer teşekkür çiçeği veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yapımı devam eden yeni tiyatro salonunun tüm sanatçıları kucaklayacağını ve birçok tiyatro oyununa ev sahipliği yapacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.