Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım çin gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer

‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’nde Nisan ayında MFÖ konseri ile başlıyor

Salı günlerini müzikle buluşturan Vestel Gururla Yerli Konserleri, Nisan ayına pop ve rock müzik sahnelerinin en önemli ve köklü grubu MFÖ ile başlıyor. Müzik kariyerlerinde 45 yılı geride bırakan MFÖ, 5 Nisan akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Ana Tiyatro’da sahne alacak.

Tümüyle kendilerine ait olan söz ve bestelerden oluşan albümleri, yurtiçi ve yurtdışı konserleri, aldıkları sayısız ödüller ve getirmiş oldukları yeniliklerle pop müzik tarihinin simgesi olan; Türkiye’nin en önemli ve köklü gruplarından MFÖ sevenleriyle buluşuyor.

Sakın Gelme’den, Mazaretim Var Asabiyim Ben’e, Ele Güne Karşı’dan Güllerin İçinden’e, Ali Desidero’dan Sarı Laleler’e, müzik sahnemize sayısız hit şarkı armağan eden MFÖ’nın, keyifli dakikalar geçirip hatıralar arasında zamansız bir yolculuğa çıkartacağı konseri 5 Nisan günü Zorlu PSM’de.

MFÖ:

Tarih: 5 Nisan Salı

Saat: 21:00

Bilet fiyatı: Protokol: 180 TL, 1. Kategori: 140 TL, 2.kategori: 120 TL , 3. Kategori: 100 TL, 4. Kategori: 80 TL, 5. Kategori: 60 TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.