W İstanbul'da Mirkelam Rüzgarı Esti

Beşiktaş'ın otantik ve yerel dokusunu, Nişantaşı'nın üst sınıf ve alışveriş olanaklarıyla birleştiren W İstanbul, Türk Pop'unun başarılı isimlerinden Mirkelam'ı ağırladı.

Halen otantik dokusunu koruyan, şehrin gözde yeme içme merkezlerinden biri olan Akaretler'de yer alan W İstanbul, canlı performanslar ve konsept partilerle öne çıkan SUPERJAZZ işbirliği ile unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı.

Pop müziğinin önde gelen isimlerinden Mirkelam, SUPERJAZZ etkinliği kapsamında eğlenceli bir konser verdi. Sahne performansıyla izleyenlere büyük heyecan uyandıran sanatçı, çıkış yaptığı günden bugüne dillere pelesenk olmuş, Tavla, Unutulmaz, Joker, Hatırlar gibi şarkılarını dinleyenler için seslendirdi.

İstanbul'da eğlence denilince akla ilk gelen mekanlardan biri olan W Lounge'da gerçekleşen SUPERJAZZ etkinlik serisi, önümüzdeki dönemlerde ulusal ve uluslararası birçok müzisyeni ve efsane DJleri konuk etmeye devam edecek. 

Aketler'in güzelliği ve canlılığıyla bütünleşen özel hazırlanmış menüleri her zamanki şık ve alımlı yapısıyla W Lounge'da müziğin eşsiz tınılarında gezinirken, W imzalı renkli kokteyl menüsünden içkilerle keyfinizi rötuşlayacaksınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.