Öne Çıkanlar adana Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan abank roche aslıhan doğan öğretmen ataması cami İlişkilerde Submarining Belirtileri Nelerdir kosgeb işlem hacmi farik çelik siber suçlarla mücadele şube müdürlüğü

Yeni Yıla Tango İle Merhaba!

‘’Müzik Yakınlaştırır’’ temasıyla devam eden Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri, 2019’un son konserinde yeni yıla Tango ile adım atıyor!

ALH sahnesi 25 Aralık Çarşamba akşamı saat 19:30’da, sevilen tango ezgilerinin tangonun tarihiyle ilgili anlatımlar ve dans gösterisiyle bir araya getirildiği “Tangoloji” başlıklı konsere ev sahipliği yapacak. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yapı Kredi Kültür Sanat ve Türk Hava Yolları’nın destekçisi olduğu konser Anadolu Nefesli Beşlisi ile Tolga Salman’ın bandoneonunu, Burcu Soysev ile Bahadır Noyan Coşkun’u bir araya getirecek. Boğaziçi Üniversitesi, 23 yıldır düzenli olarak her çarşamba akşamı Albert Long Hall’de gerçekleştirilen klasik müzik konserleriyle yediden yetmişe tüm İstanbullu müzikseverleri bir araya getiriyor.


“Müzik Yakınlaştırır” temasıyla müzikseverlerle buluşan Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri’nin 2019/2020 Sezonu yılın son konserine, kurulduğu 2014 yılından bu yana farklı temalardaki konserleriyle tanınan Anadolu Nefesli Beşlisi konuk oluyor.

Beşli, sevilen tango ezgilerinin tangonun tarihiyle ilgili anlatımlar ve dans gösterisiyle bir araya getirildiği “Tangoloji” başlıklı konserleriyle ALH Klasik Müzik Konserleri kapsamında İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor. Anadolu Nefesli Beşlisi’nin düzenlemelerinden oluşan eserler, Tolga Salman’ın bandoneonu, Burcu Soysev ve Bahadır Noyan Coşkun’un sesleri ve Boğaziçi Üniversitesi Dans Kulübü’nün dans gösterisiyle yeniden hayat buluyor.

Albert Long Hall Klasik Müzik Serisi yıl içerisinde birbirinden farklı, sıradışı, müzikle sanatın farklı disiplinlerini birleştiren seçkin programlarıyla 12 Şubat Çarşamba akşamı saat 19:30’da “Oxalys Ensemble” ile devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.