Zorlu Alışveriş Merkezi'nden Sinemaseverlere Özel Yaz Programı

Zorlu Alışveriş Merkezi, sinemaseverlere özel bir yaz programı hazırladı. Sinemaseverler, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca her Salı ve Perşembe günleri saat 21:15’te açık havada film izlemenin keyfini yaşayacaklar.
 

Animasyon macera filmi "Leylekler", 20 Temmuz Perşembe akşamı, F. Gary Gray tarafından yönetilen ve Chris Morgan tarafından yazılmış olan Amerikan yapımı aksiyon filmi Hızlı ve Öfkeli film serisinin sekizinci filmi “Hızlı ve Öfkeli 8”, 25 Temmuz Salı akşamı sinemaseverlerle buluşacak.





























Film programı ise şöyle:

20 Temmuz Perşembe Leylekler, 25 Temmuz, Salı Hızlı ve Öfkeli 8, 27 Temmuz Perşembe Pete's Dragon, 1 Ağustos Salı Sen Benim Herşeyimsin, 3 Ağustos Perşembe Neşeli Dağlar, 8 Ağustos Salı Ekşi Elmalar, 10 Ağustos Perşembe Galaksinin Koruyucuları, 15 Ağustos Salı Moana, 17 Ağustos Perşembe Sihirbazlar Çetesi 2, 22 Ağustos Salı Şirinler, 24 Ağustos Perşembe İkinci Şans. Tüm filmler saat 21.15’te gösterilecek.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.