Öne Çıkanlar Nevruz Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici fifa başkanlık seçimi fifa adaylar kimler google Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu Sosyal Güvenlik Kurumu başbakan yardımcısı ve hükümet sözcüsü numan kurtulmuş kati piri türk öğrenciler

Ajda Pekkan Eski Dostu Gül Ergi'nin Doğum Gününü Kutladı!

Ajda Pekkan ve ünlü tasarımcı Zeynep Kartal'ın ,Nişantaşı mağazalarının açılışına katılan Gül Ergi ,eski dostu Ajda Pekkan ile karşılaştı.Doğum günü nedeniyle eski dostu Ajda Pekkan ,Gül Ergi'ye sarılarak öptü ve nice mutlu yıllar diledi.

Eski günleri hatırlayarak duygulanan Gül Ergi, "Ajda ile eski günlerden çekilmiş fotoğraflarımız evimin başköşesinde asılı" diyerek o günleri yadetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.