Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak suriye Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vodafone CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan hatay dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Betül Görgen

Ayça Ve Cem'den ''Şok Etkisi''

2018 yazında müzik dünyasına Fiyasko adlı hareketli parça ile giriş yapan Ayça & Cem ikilisi, yeni teklileri ''Şok Etkisi''ni müzikseverlerin beğenisine sundu.

Sözü ve müziği Yalçın Topyanak, aranjesi Berk Kirtiş'e ait yeni parçalarını İzmir'de kliplendiren ikili, özellikle Çeşme Taşocağı'nda çekilen sahnelerde ise kışkırtıcı ve sıra dışı bir performansa imza attılar.


İlk Şoku Drone'la Yaşadılar...


Uzun yıllar Seda Sayan'ın programlarının yönetmenliğini yaparak sektörde hatırı sayılır bir tecrübe kazanan Ayça, kendi klibinin yönetmenliğini de üstlenerek bu alanda ki iddiasını da ortaya koydu. Objektif karşısında tüm hünerlerini sergileyen Seda Sayan'ın genç yeğeni, baştan çıkarıcı güzelliğiyle de sete damgasını vurdu. Çekimler sırasında zaman zaman zor anlarda yaşayan Ayça ve Cem, pilot görüntüler için kullandıkları drone kamerayı kaybederek klibe ilk nazar boncuğunu takmış oldular.


Dmc etiketiyle geçtiğimiz gün dijital platformlardaki yerini alan single, ünlü Prodüktör Kemal Aslan imzasını taşıyor...

Anahtar Kelimeler:
Seda Sayan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.