Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs abd rusya chp CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem özeti tbmm Pandemi ATO Başkanı Gürsel Baran cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Aynur Aydın'dan Samimi Açıklamalar: Türkiye'ye Geldiğimde Çok Zorlandım

Müzik dünyasının yetenekli isimlerinden Aynur Aydın, Gürdal Ören'in YouTube kanalının bu haftaki konuğu oldu. Almanya Münih doğumlu Aydın, Türkiye'ye geldiğinde yaşadıklarını, müziğe bakış açısını, Demet Akalın'la yaşadığı polemiği ve yeni projelerinin Gürdal Ören'e anlattı. 

Almanya'dan Türkiye'ye geldiği ilk zamanlar zorlandığını ifade eden Aynur Aydın, "Almanya'da her şey çok düzenli. Burası bana çok karmaşık geldi. Ancak şunu söylemeliyim ki; bence dünyanın en güzel mutfağına sahibiz. Dünyanın en güzel sebze meyve tadı Türkiye'de... Nereye gitsem buradaki yiyeceklerin tadını arıyorum" dedi. 

Estetiğe karşı olmadığını da dile getiren Aydın, "Dudağımda küçük bir dolgu var. Botox var o kadar. Sürekli burnumu yaptırmak istiyorum ama doktorum 'hayır' deyip gönderiyor beni" itirafında bulundu. 

Demet Akalın'la yaşadığı polemikle de gündeme gelen Aydın, "Demet Akalın'la aranızdaki sorun ne" sorusuna şu yanıtı verdi: "Zaman zaman polemik oluyor ama aramızda bir sorun yok. İki tane başarılı sanatçı insanın zaman zaman atışması diyelim. İlk geldiğim günden beri beni biraz fazla önemsedi."

Sosyal medyayla arasının iyi olmadığını söyleyen Aynur Aydın, "Çok önemsemiyorum. Anı yaşamayı tercih ederim ben. Bana kalsa neredeyse hiç paylaşım yapmam. Çünkü öyle bir karaktere de sahip değilim. İlla bir beğenilme, görünme arzusu yok bende" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Demet Akalın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.