Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti Türk Ekonomi Bankası kınama ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş

Bergüzar Korel'e Anne Kazağı

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, pazar günü Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Oğlu ile AVM’deki çocuk şehri KidzMondo’ya gelen Korel, günün neredeyse tamamını Ali’ye ayırdı.

Bergüzar Korel’e anneden hediye kazak

Çocuk şehri KidzMondo'da farklı meslekleri başarıyla deneyimleyen oğlunu keyifle izleyen güzel oyuncunun annesi Hülya Darcan’ın ördüğü kazakla beyazlar içindeki, doğal ve makyajsız hali dikkatlerden kaçmadı. Doğallığı ve samimiyetiyle AVM ziyaretçilerinin de ilgi odağı olan Bergüzar Korel, eğlencenin ardından mağazalardan alışveriş yaptıktan sonra oğlu ile AVM’den ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
KidzMondoBergüzar Korel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.