Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan hatay dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Betül Görgen tüketici güven endeksi terörist

Eylül Öztürk Ödül Maratonuna Çıktı

Güzel oyuncu Eylül Öztürk, gerek oyunculuktaki başarısıyla gerek de sosyal medya ki başarısıyla ödülden ödüle koşuyor.


 


Geçtiğimiz akşam Nişantaşı'ndaki Swiss Otel’de düzenlenen “Global Quality Summıt” ödül törenine iş insanı eşi Kenan Özkan ile birlikte katılan Eylül Öztürk, güzelliği ve zarafetiyle gecenin yıldızı oldu. Düzenlenen gecede “Yılın En İyi İnfluencer” ödülünü alan Eylül Öztürk, “Ödülü bana layık gören herkese çok teşekkür ederim. Bir anne olarak aldığım her ödülü çocuklarıma götürüyorum çünkü bütün başarılarımın arkasında eşim ve çocuklarım var” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.