Öne Çıkanlar ankara deprem tsk chp konya diyarbakır sgk bodrum ırak pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Hande Yener, EXPO 2016 Antalya'da Beş Bin Kişiye Konser Verdi

Pop müziğinin yıldız ismi Hande Yener, “EXPO 2016 Antalya” da  5 Bin'e  yakın müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı.


“EXPO 2016 Antalya” da katılımcılara müzik ziyafeti sunan konserler tüm hızla devam ediyor. Halka açık ve ücretsiz konserleri serisinin ikincisinde Hande Yener sahne aldı. Hande Yener, Expo Sergi Alanı içerisinde bulunan Turkcell Amfi Tiyatro’daki Beş Bin’e yakın müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

EXPO 2016 Antalya, dünyanın ve Türkiye’nin en önemli starlarına ev sahipliği yapıyor. Kendi alanında en iyi isimleri seyirci ile buluşturan EXPO 2016’da dün gece Hande Yener rüzgarı esti. Eski ve yeni şarkılarını binlerce hayranı ile brlikte söyleyen Yener, dansçıları ile birlikte gerçekleştirdiği sahne Showlarıyla da dikkat çekti.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.