Öne Çıkanlar türkiye ihracat gündem özel meme kanseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank kınama cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan çin TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi

Harbiye’de Aşk Şarkıları Yankılandı

Turkcell Yıldızlı Geceler Harbiye sahnesinde dün akşam arabesk müziğinin dev isimleri Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve Burhan Bayar, Erdinç Şenyaylar ve Ahmet Koç gibi ünlü müzik üstatlarını buluşturan İstanbul Ses Kayıt'ı ağırladı.

Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerine hız kesmeden devam ederken Aşka Dair Şarkılar konsepti ile sahne alan dev isimler, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde müzik ziyafeti yaşattı. Aşka Dair Şarkılar konseptiyle bir araya gelen Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve İstanbul Ses Kayıt Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda müzik ziyafeti sundu.

Konser, Burhan Bayar, binlerce albüme gitarıyla imzasını atmış olan Erdinç Şenyaylar ve bağlama virtüözü Ahmet Koç’tan oluşan İstanbul Ses Kayıt’ın  enstrümantal performansı ile başladı.

İstanbul Ses Kayıt’ın ardından sahneyi arabesk müziğinin yasayan efsanesi Cengiz Kurtoğlu aldı.Klasikleşmiş şarkılarını seslendiren Kurtoğlu, performansı sırasında sahneye oğlu Aydın Kurtoğlu’nu çağırdı ve baba oğul düet yaptılar.

Kurtoğlu’nun ardından arabesk müziğin dev ismi Hakan Altun, müzikseverlerle buluştu. En sevilen şarkılarını seslendiren Altun’a sahnede önce sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.



Demet Akbağ’da Hakan Altun’a Şaka

Ardından başta Hakan Altun olmak üzere, tüm izleyicilerin şaşkınlıkla izlediği anlar yaşandı. Demet Akbağ’ın sunduğu Çok Aramızda adlı program tarafından günler öncesinde, Altun için hazırlanan evlilik teklifi şakası Harbiye’de kahkaha fırtınası yaşattı.

Demet Akbağ’ın sahneye geldiği ana kadar bir hayli zor zamanlar yasayan Altun, olayın şaka olduğunu anlayınca kahkahalara boğuldu.
Konser Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Emel Müftüoğlu ve Şahin Özer’in hep birlikte söyledi “Memleketim” şarkısını söylemesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.