Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank zam

Kış Güneşinin Tadını Çıkardı

İş için gittiği Antalya’da güzel havanın tadını çıkaran Simge Fıstıkoğlu, “kısa günün karı”, İstanbul’a enerji ve D vitamini depolayarak döndü.

 

İş temposu, ailesi ve çocuklarıyla yoğun bir temposu olan Simge Fıstıkoğlu, Antalya’ya gittiği iş toplantısı sonrasında soluğu deniz kenarında aldı.

“Yoğun bir iş tempom var. Gerek sunumlar, eğitimler, youtube kanalımdaki programlarım, ailem ve çocuklarımla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Antalya’ya iki gün sunum için geldim. İstanbul dışı şirket toplantıları benim için tatil gibi oluyor” diyen Simge Fıstıkoğlu, çalışmaktan keyif aldığını ve bu küçük seyahatlerin kendisi için fırsat olduğunu söyledi. Deniz kenarında bol bol yürüyüş yapan Fıstıkoğlu, İstanbul’a bol bol D vitamini ve enerji depolayarak döndüğünü söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.