Öne Çıkanlar türkiye ihracat gündem özel gündem özeti meme kanseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank kınama galatasaray cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan çin

Madonna Hakkında “Terörist” Soruşturması Açıldı

ABD'de yeni ABD Başkanı Donald Trump'ın protesto edildiği Kadınlar Yürüyüşü'ne katılan Madonna'ya ''Beyaz Saray'ı havaya uçurmayı düşündüm'' sözleri nedeniyle soruşturma açıldı. Sanatçı, birçok Trump yanlısı tarafından “terörist” ilan edildi.

Trump’ın Beyaz Saray’daki ilk gününde Washington’daki Kadınlar Yürüyüşü’nde yaptığı konuşması nedeniyle Madonna’nın başı derde girdi.Gateway Pundit adlı siteye konuşan Gizli Servis sözcüsü, Madonna'nın “Beyaz Saray'ı havaya uçurmayı düşündüm” ifadesi nedeniyle,Madonna hakkında soruşturma yürütüleceğini söyledi. Madonna Trump destekçileri tarafından “terörist” ilan edildi.

Binlerce kadının katıldığı Kadınlar Yürüyüşü’nde ki konuşmasında Madonna,  "Sinirliyim. Evet, Beyaz Saray'ı havaya uçurmayı düşündüm. Ancak bunun hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini biliyorum. Umutsuzluğa kapılmamalıyız Şair W.H. Auden İkinci Dünya Savaşı'ndan hemen önce, ‘Ya birbirimizi seveceğiz ya da öleceğiz’ dedi. Ben sevmeyi seçiyorum. Siz de benimle misiniz?" ifadelerini kullandı.

Madonna: Sözlerim Çarpıtıldı

Gelen tepkilerin ardından Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Madonna, sözlerinin çarpıtıldığını savunmuş ve “Ben şiddet yanlısı biri değilim, şiddeti teşvik etmiyorum” dedi. Madonna sözlerini şöyle sürdürdü:
“Benim için insanların konuşmamın içindeki bir cümleyi acımasızca kullanmak yerine, söylediklerimin hepsini anlamaları önemlidir. Konuşmama 'aşkın devrimini yapmak istiyorum' cümlesiyle başladım. Başta kadınları olmak üzere herkesi cesaretlendirmeyi istedim. Umutsuzluğa düşmek yerine, birlik olursak olumlu değişiklikler yaratabileceğimizi söyledim. Daha sonra olaylara sevgiyle bakmak ya da nefretle bakmak hakkında konuştum. Bunlar benim hissettiklerimdi. Fakat tabii ki şiddetin asla bir çözüm olmadığını biliyorum ve sevgi bizim bir değişiklik yaratmak için tek şansımızdır."



Tüm bu söylentilerin ardından Madonna Twitter hesabından bir paylaşımda daha bulunarak bu sefer sadece Donald Trump'a değil Gizli Servis'e de küfür etti. Şarkıcı daha sonrasında bu paylaşımını sildi.


 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.