Öne Çıkanlar türkiye Klima çarpması türkiye istatistik kurumu leblebi tozu gündem özel Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı turizm ihracat meme kanseri olimpiyat ekonomi koordinasyon kurulu cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Merve Özbey: "Söylediğim Şarkılar Aşk Acısı Çekenlere Gelsin"

Türk pop müziğinin sevilen ismi Merve Özbey "Tamamen Arabesk"  konseptiyle önceki akşam Maslak 1453’teki Yeni Gazino’da sahne aldı.  Rezervasyonların konser öncesi tükendiği geceye siyah elbisesiyle çıkan Özbey, İstanbullulara tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti.

Sahnesinde ara ara sevenleriyle de sohbet etmeyi ihmal etmeyen Merve Özbey, "Bu gece eski sevgiliye mesaj atmayı serbest bırakıyorum. Bu söyleyeceğim şarkılar aşk acısı çekenlere gelsin." dedi. 

İki saat kaldığı Yeni Gazino sahnesinde güzelliği ve performansı ile parmak ısırtan Özbey, konserini alkışlar eşliğinde noktaladı.

Anahtar Kelimeler:
Merve özbeyYeni Gazino
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.