Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır konya bodrum zam ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Ünlü Oyuncu: "Ateşim Düşmüyor"

Geçtiğimiz ünlerde bazı hastalık belirtisi gösteren ünlü oyuncu Irmak Ünal koronavirüs'e yakalandığını açıkladı. Instagram üzerinden bir paylaşım yapan güzel oyuncu arkadaşından koronavirüs'ü kaptığını açıkladı.

Durumu ciddileşen ünlü oyuncu Irmak Ünal hastaneye kaldırıldı.Instagram üzerinden hastaneye kaldırıldığını paylaşan güzel oyuncu paylaşımında: " Biraz dinlenmem lazım" ifadesini kullandı.

Ünlü oyuncu paylaşımında:

"Merak eden arayan soran, yazan herkese binlerce teşekkürler. Günlerdir ateşimi düşüremedim. Bugün tomografim ve tekrarlanan kan testim ışığın hastaneye yatmam uyun görüldü. Umarım en yakın zamanda atlatacağım. Güzel mesajlarınızı okuyorum. ve şu işin üstesinden gelir gelmez sizlere anlatacağım tecrübelerimi. Şimdi biraz dinlenmem lazım." ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.