Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

"Adalet Yürüyüşü"nün İlk Molası Ağaç Altında Verildi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ankara’dan İstanbul’a kadar gerçekleştireceği ‘adalet yürüyüşü’ devam ediyor.

Yürüyüşe, CHP'nin Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, parti örgütleri ve vatandaşlar katıldı. Bugün saat 11.00’de Güvenpark’tan yürüyüşe başlayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 4,5 saatin ardından yol kenarındaki bir ağacın altında mola verdi. Güvenpark’tan Şaşmaz Kavşağına kadar aralıksız yürüyen Kılıçdaroğlu, yaklaşık 10 dakika boyunca bir ağacın gölgesinde dinlendi. Bu sırada Kılıçdaroğlu’na gazeteciler tarafından, yanında doktorunun bulunup bulunmadığı soruldu. Kılıçdaroğlu kendisine bir doktorun eşlik etmediğini belirtirken, yılmadan adalet yürüyüşüne devam edeceğini kaydetti.

Kılıçdaroğlu, "Adalet onlar için de lazım​"
Mahatma Gandi’nin ‘tuz yürüyüşü’ anımsatılarak, kendisinin Gandi’ye benzetildiğinin söylenmesi üzerine Kılıçdaroğlu, “O ülkesinin özgürlüğü için yürüyordu, biz de adalet için yürüyoruz” dedi. Kılıçdaroğlu’na yürüyüş sırasında yaşanan sataşma da hatırlatıldı. Provokasyonlara karşı herkesin dikkatli olmasını isteyen Kılıçdaroğlu, “Adalet herkes için lazım, adalet onlar için de lazım” dedi.
Bu arada yürüyüş sırasında Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül, Kılıçdaroğlu’nun yanına gelerek dün tutuklanan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun mektubunu iletti. Öte yandan Kılıçdaroğlu’na Profesör Cihangir İslam ve MAZLUMDER Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal’ın da eşlik ettiği görüldü. Kılıçdaroğlu verdiği molanın ardından yürüyüşüne adalet yazılı şapka takarak devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.