Öne Çıkanlar çin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu istanbul Dantel İsrail terörist cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır türkiye Alexandra Frantti recep tayyip erdoğan almanya

AK Parti 15 Yaşında

 AK Parti’nin kuruluşunun 15. yıldönümü, kalabalık bir katılım ile anılacak. Askeri darbe girişimi nedeni ile “kutlama” yerine “anma” töreni yapan AK Parti, 5 bin kişiye davetiye gönderdi. 

Başbakan Binali Yıldırım'ın, parti genel merkezinde düzenlenen programda partililere ve katılımcılara sesleneceği öğrenildi. Yıldırım’ın konuşmasının ana başlığının 15 Temmuz askeri darbe girişimi ve halkın darbeye karşı duruşu olacağı da edinilen bilgilerin arasında oldu.

Fethullah Gülen Terör Örgütü tarafından olabilecek bir saldırı ihtimaline karşı yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı AK Parti Genel Merkezi’nde, güvenlik güçlerinin izinleri iptal edildi. Çevre illerden de takviye geldiği belirtilirken, anma süresince parti genel merkezinin üzerinde helikopterler uçuş yapacak. 

Davetliler arasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.