Öne Çıkanlar ankara chp deprem tsk diyarbakır konya ırak sgk bodrum pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

AK Parti'de Protesto Sancısı!

ANKARA (ANKA) - AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan'ın Başkanlığını yaptığı Başkent Ankara Meclisi, "Üstün Başarı ve Hizmet Ödülleri"ni Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'a layık gördü. İsim, bazı AK Partililerin tepkisini çekti.



AK Partili bir ismin Ankara kent ödülünü, Beren Saat'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ve bazı olumsuz dini söylemler geliştirdiği töreni organize eden kişiye vermesine Eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek tepki gösterdi.

Melih Gökçek konuyla ilgili açıklamasında "ATO'da yapılan Eko iklim zirvesinin organizatörü ve Sn. Cumhurbaşkanımıza Beren Saat tarafından hakaret edilmesini sağlayan Halil İbrahim Yılmaz'ın, AK Parti Milletvekili Nevzat Ceylan tarafından 'Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü'ne layık görülmesi kabul edilemez. Protesto ediyorum" dedi.

Melih Gökçek eleştirisini sürdürürken "Ne zamana kadar başımızı kuma gömeceğiz. Yanlış yapanlar Ak Parti'den özür dilemelidir" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.