Öne Çıkanlar türkiye gündem özel ihracat meme kanseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank kınama cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan

Akşener: Ayrılıkların Ortadan Kalktığı Bir Eğitim Sistemini Yeniden İnşa Edeceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Eğitimi dünya standartlarında mükemmel üniversitelerin, mükemmel teknik okulların, mükemmel liselerin, ilköğretim okullarının bulunduğu, öğretmeninin mutlu, itibarlı, performans sisteminin ortadan kalktığı bir eğitim sistemini yeniden inşa edeceğiz” dedi.

İYİ Parti lideri Akşener, Osmaniye’de düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Osmaniye’ye bir fabrika yapılmadığını, çiftçinin borçlu ve boynu bükük olduğunu, gençlerin işi bulamadığını dile getiren Akşener, bu sorunları çözebilmek için yola çıktıklarını belirtti.

“AYRILIKLARIN ORTADAN KALKTIĞI BİR EĞİTİM SİSTEMİNİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ”

Kendisinin ve iyi yürekli insanların yaşadığı korkutulma, baskı, ayrımcılık, insanları birbirinin karşısına dikme gibi davranış biçimlerini demokrasinin içinden çıkaracaklarını ifade eden Akşener, “Eğer adaleti devletin içerisinden çıkarırsanız devlet çöker, millet çözülür, ahlak problem yaşar” diye konuştu. İyi okul – kötü okul; zengin çocuk – fakir çocuk; devlet okulu- özel okul gibi ayrımların yapıldığı bir ülkede eğitimin gençlere hiçbir şey katmayacağını belirten Akşener, “Eğitimi dünya standartlarında mükemmel üniversitelerin, mükemmel teknik okulların, mükemmel liselerin, ilköğretim okullarının bulunduğu, öğretmeninin mutlu, itibarlı, performans sisteminin ortadan kalktığı bir eğitim sistemini yeniden inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BU DEFA MAT OLDUN”

İYİ Parti’nin 24 Haziran seçimlerine sokulmama oyununu akıl ile bozduklarını aktaran Akşener, “Şimdi arkadaş çok kızgın. 15 Milletvekili niye gelmiş?’ Niye geldi? Sen üçkağıt yaptığın için, sen YSK’ya baskı yaptığın için. YSK’ya cumartesi günü niye karar vermediniz diye fırça attığın için. Alıştın bugüne kadar koyun gibi herkesi bir yerlere gönderesin. Ver yesin, ört uyusun bir muhalefet anlayışına alıştın. Ama bu defa mat oldun kardeşim” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.