Öne Çıkanlar türkiye galatasaray ihracat çin gündem özeti bugünün gündemi Metina kınama dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yapı kredi

Akşener: “Yan Gelip Yatan Danışmanlarına 10-15 Maaş Ödeyenlere Yuh Olsun!”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi projelerinin tanıtım ve açılış töreninde konuştu. Akşener, "Bu ülkenin genç kızlarını, bu ülkenin genç delikanlılarını işsiz bırakıp; buna karşılık yan gelip yatan danışmanlarına 5-10-15 maaş ödeyenlere yuh olsun yuh!" dedi. Seçimlere işaret eden Akşener, "15 Mayıs'ta iktidar olduğumuzda Millet İttifakı iktidar olacak. İYİ Parti inşallah çok önemli bir başarı elde edecek. 13. Cumhurbaşkanı da dürüstlüğüne, namusuna hepimizin kefil olduğu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.