Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır konya bodrum zam ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Bahçeli'den Boğaziçi Üniversitesindeki Eylemlere Katılan Öğrencilerin Ailelerine Çağrı: “Ne Kılıçdaroğlu'nun Eline, Ne De Onun Bunun Keyfine Bırakmayınız!"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Boğaziçi Üniversitesindeki eylemlere katılan öğrencilerin ailelerine çağrada bulunarak 'evlatlarınıza sahip çıkınız, Ne Kılıçdaroğlu'nun eline, ne de onun bunun keyfine bırakmayınız!" dedi.

MHP lideni Bahçeli sosyal medya hesabından Boğaziçi Üniversitesindeki eylemlere katılan öğrencilerin ailelerine çağrıda bulundu. Bahçeli çağrısında;  MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ diyor ki; "Muhterem analarımız evlatlarınıza siz sahip çıkınız. Ne Kılıçdaroğlu'nun eline, ne de onun bunun keyfine bırakmayınız!" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.