Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk suriye Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı tüketici güven endeksi terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği

Bakan Müezzinoğlu’ndan Bank Asya Yanıtı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın emekli maaş ödemelerine ilişkin soru önergesine cevap verdi.

Bakan Müezzinoğlu, soruya ilişkin ,“Asya Katılım Bankası A.Ş. ile 30 Ocak 2009 tarihinde Gelir/Aylık Ödemeleri Protokolü imzalanmış, ancak söz konusu protokol daha sonra kurum tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir” dedi.

Soru  önergesini yanıtlayan Çalışma Bakanı, kurumun yaklaşık 11,5 milyon emekli ve hak sahibinin gelir/aylık ödemelerinin zamanında, doğru ve güvenli olarak yapılmasını sağlamak amacıyla 2009 ve 2013 yıllarında 23 banka ile Gelir/Aylık Ödemeleri Protokolü imzalandığını, bunun dışında PTT A.Ş. ile de Gelir/Aylık Ödemeleri Protokolü imzalandığını belirterek şöyle dedi:
 
“Asya Katılım Bankası A.Ş. ile 30 Ocak 2009 tarihinde Gelir/Aylık Ödemeleri Protokolü imzalanmış, ancak söz konusu protokol daha sonra kurum tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir.”
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.