Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk dsp suriye yılbaşı terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian Koronavirüs Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

Bakan Soylu: Amerika’da Bir Malımız Var; FETÖ

ABD’nin yaptırım kararının ardından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “ABD'de veya Türkiye dışında herhangi bir ülkede ne bir dikili ağacım, ne bir tek kuruş param da yoktur” derken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Amerika’da bir malımız var; Fetö. Onu da orada bırakmayız, Alacağız!” dedi.

ABD’nin İçişleri Bakanı Soylu ile Adalet Bakanı Gül hakkında yaptırım kararı almasının ardından Soylu ve Gül Twitter’dan paylaşımda bulunarak karara tepki gösterdi. Yaptırım paketinde Bakanların ABD’deki mal varlıklarına el konulması ve ABD vatandaşlarının Bakanlarla ticaret yapmasının engellenmesi öngörülüyor.

Yaptırım kararının duyulmasının ardından ilk olarak Bakan Gül, “Benim bu topraklarda yaşamak ve bu topraklarda ölmek dışında bir düşüm olmadı. ABD'de veya Türkiye dışında herhangi bir ülkede ne bir dikili ağacım, ne bir tek kuruş param da yoktur. Nasip olursa belki bir gün memleketim Gaziantep'te küçük bir zeytinlik alırım” şeklinde bir paylaşımda bulundu. Öte yandan uzun süre sessizliğini koruyan Bakan Soylu, “Amerika’da bir malımız var; Fetö. Onu da orada bırakmayız, Alacağız!” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.