Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Başbakan Yıldırım'dan 1 Mayıs Mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü emekçilerimize bayram olarak armağan eden hükümetimiz adına tüm çalışanlarımıza tebriklerimi iletiyor, bütün vatandaşlarıma selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Başbakan Yıldırım, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününe ilişkin Twitter hesabından mesaj yayımladı. Yıldırım mesajında, “İşçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı. Başbakan Yıldırım, kutlama mesajı ile birlikte kömür ocağı ziyaretinden bir fotoğraf da paylaştı. Yıldırım’ın paylaştığı fotoğrafta ise, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü emekçilerimize bayram olarak armağan eden hükümetimiz adına tüm çalışanlarımıza tebriklerimi iletiyor, bütün vatandaşlarıma selam ve sevgilerimi sunuyorum” sözleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.