Başbakan Yıldırım: Gençlerde Kılıçdaroğlu'nu İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan’da verilecek ‘Evet’ oyunun gençler için önemini vurgulayarak, “Kılıçdaroğlu her ne kadar gençlerin siyasete girmesini, aday olmasını istemiyorsa da gençler de onu istemiyor” dedi.

Başbakan Yıldırım, Karabağlar Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma törenine katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Yıldırım, 16 Nisan’a kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını belirterek, “Türkiye’nin aydınlık yarınları için ‘Evet, evet, evet’ diye sandıkları dolduracağız” dedi. Karşıyaka, Göztepe ve Alsancak’a stadyum yapacaklarının altını çizen Başbakan Yıldırım, “İzmir’e, benim şehrim İzmir’e 16 Nisan’da bir görev düşüyor. Bütün İzmirli hemşerilerimden kuvvetli bir destek istiyorum. Bu bir parti seçimi değil, partiler seçime girmiyor. Burada Türkiye’nin geleceği var. Türkiye’nin geleceği için karar vereceğiz. AK Partiye gönül vermiş yol arkadaşlarım hazır mıyız? Ben Milliyetçi, Ülkücü kardeşlerimden de aynı desteği bekliyorum. Onlar da desteği verecekler. Alperenlerden aynı desteği göreceğimize inanıyorum. Ben CHP’ye gönül vermiş İzmirli hemşerilerimize de güveniyorum, onların da destek vereceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Referandumda ‘Evet’e verilecek desteğin gençler için olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Her ne kadar gençlerin siyasete girmesini, aday olmasını Kılıçdaroğlu istemiyorsa da gençler de onu istemiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.