Başbakan Yıldırım Hamamarkası’ndaki Açılışa Katıldı
Başbakan Binali Yıldırım ve kabine üyeleri Altındağ’daydı. Sivil Dayanışma Platformu’nun Hamamarkası bölgesindeki Ankara ofisinin açılış törenini gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım’a, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de eşlik etti. Çok sayıda bakan, milletvekili ve Ak parti temsilcisinin katıldığı açılış programında, Başbakan Binali Yıldırım, sivil toplum örgütlerini çok önemsediklerini belirtti.

Altındağ Belediyesi tarafından restore edilerek tekrar hayata kazandırılan Hamamarkası’na gelen Başbakan Yıldırım, esnaf ve bölgede oturan vatandaşlarla da sohbet etti.



Dualar eşliğinde açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından,Başbakan Yıldırım ve beraberindeki heyet, Sivil Dayanışma Platformu’nun Ankara ofisini gezdi. Başbakan Yıldırım, Başkan Tiryaki ile gerçekleştirdiği kısa sohbette Altındağ Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini aktararak, Başkan Tiryaki’yi tebrik etti.



Başbakan Yıldırım’ı Altındağ’da ağırlamaktan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ise “Sayın Başbakanımızın ilçemizi ziyaret etmesi bizleri onurlandırdı. Kendisine kısaca gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan bahsettik.” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.