Başbakan Yıldırım: Memleket Meselelerini Görüştük

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Kongresi’nde yeniden Genel Başkan seçilen Devlet Bahçeli’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Yıldırım, memleket meselelerini  görüştüklerini de kaydetti.

Başbakan Yıldırım, Devlet Bahçeli’ye Meclis’teki makamında ziyaret etti. Başbaşa gerçekleşen görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.

Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Başbakan Yıldırım, "Sayın Genel Başkan'ın kongreleri oldu 18 Mart’ta. Kongre sonrası bir nezaket ziyareti ve tebrik etmek amacıyla ziyarette bulundum. Hepsi bu. Bu kadar telaş etmeye gerek yok. Memleket meseleleri terörle mücadele, Afrin’de yapılan çalışmaları zaten Sayın Bahçeli yakından takip ediyor. Biz de güncel bilgileri kendisiyle paylaştık" diye konuştu. Devlet Bahçeli ise herhangi bir açıklama yapmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.