Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum pkk ırak cumhurbaşkanı erdoğan

Bozdağ: Cumhurbaşkanımızın Şahsıma Yönelik Sözleri Benim İçin En Büyük Şeref Madalyasıdır

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, “Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın AK Parti Grubunda şahsıma yönelik sözleri, benim için en büyük şeref madalyasıdır” dedi.

Bozdağ, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisini hedef alan açıklamalarını eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönülden şükranlarını arz ettiğini belirten Bozdağ, “Türk milletinin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, AK Parti’nin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın AK Parti Grubunda şahsıma yönelik sözleri, benim için en büyük şeref madalyasıdır. Böyle vefalı ve büyük lidere bizleri yol ve dava arkadaşı kılan Rabbime sonsuz şükrediyorum. Rabbim, Cumhurbaşkanımızı, milletimizin, devletimizin ve partimizin başından eksik etmesin. Rabbim, onu daima korusun ve yardımcısı olsun. Ne mutlu böyle vefalı ve büyük bir liderle birlikte yürüyenlere” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “YOL ARKADAŞIMI FEDA EDEMEM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin Danıştay'ın Öğrenci Andı kararı üzerinden Bozdağ'ı hedef alan açıklamalarına ilşkin partisinin grup toplantısında şöyle konuşmuştu:    

“Meselenin konuyu hukuki boyutuyla değerlendiren Anayasa Komisyonu Başkanımızın kökeni ve meşrebi üzerinden gerçekten incitici ve ayrımcı bir tarza indirgenmesinin kime ne faydası vardır? Bir taraftan, ‘Ben kökeniyle uğraşmam, ayrımcı değilim’ diyeceksin ama Anayasa Komisyonu Başkanımız, benim şu anda milletvekilim ve yıllarca bu ülkede Bakanlık yapmış arkadaşımıza, Bakanımıza bu şekilde bir taraftan hakaret, bir taraftan tehdit savuracaksın. Kusura bakma benim Bakanım da hudayinabit birisi değil, onun da arkasında tamamıyla bizler varız. Bakanımıza yönelik bu tehdidi ve hakareti gerçekten bir Genel Başkana yakıştıramadım çünkü bu çok çok üzücüydü. Buna yol arkadaşımı feda edemem. Bunu bir defa bilmeleri lazım.”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.