Öne Çıkanlar türkiye galatasaray çin ihracat ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel gündem özeti meme kanseri Metina astım burgan bank

“Burası Hepimizin Vatanıdır, Hepimizin Ülkesidir. Herkes Müsterih Olsun”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Biz hiçbir vatandaşımızın üzülmesini, incinmesini, ötekileştirilmesini istemeyiz. Burası hepimizin vatanıdır, hepimizin ülkesidir. Herkes müsterih olsun.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı gündemine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Çelik basın toplantısında yaptığı açıklamaların önemli satırbaşları şöyle;

“Türkiye'nin en büyük zenginliği, geçmişte yaşanmış darbelere, muhtıralara, milli irade düşmanlığı olan bir takım acı olaylara rağmen milletimizin sandık yoluyla iktidarı belirleme iradesini güçlendirmiş olmasıdır.

1950'de "yeter söz milletindir" diye başlayan bu yolculuk, millet iradesinin önüne sürekli olarak siyasi muhtıraların çıkarılması, darbelerin çıkarılmasıyla engellenmeye çalışılmıştır.

Çelik, Bu millet 15 Temmuz'daki darbe girişimi gecesinde gördü ki; kim demokrasiye sahip çıkıyor kim aslında darbeciler tarafından kollanıyor. Net bir biçimde o gece de görülmüştü, başka zamanlarda da görüldü.

Siyasi alanın siyasal değerlerle yönetilmesi konusundaki hassasiyete herkesin dikkat etmesi gerekir.

Amacımız, milli iradenin net bir şekilde tecelli etmesidir.

Gelinen noktada bütün bu ilkesiz siyaset, CHP'li vatandaşlarımızın özellikle değerlendirmesi gereken bir tablo ortaya koymuştur.

Biz hiçbir vatandaşımızın üzülmesini, incinmesini, ötekileştirilmesini istemeyiz. Burası hepimizin vatanıdır, hepimizin ülkesidir. Herkes müsterih olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.