Öne Çıkanlar ırak pkk fetö CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi Cumhur İttifakı spk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Sosyal Medya Detoksu Indie rock Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan

CHP Ankara İl Örgütü, Beypazarı’nda Vatandaşla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Örgütü, İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve Milletvekili Levent Gök’ün de aralarında bulunduğu bir heyetle, Beypazarı ilçesinde vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinleyerek, sivil toplum örgütlerine ziyaretler gerçekleştirdi.

 Ankara’nın farklı bölgelerine ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya gelen CHP Ankara İl Örgütü, Beypazarı ilçesinde, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Parti Meclis Üyeleri Aylin Yaman ve Umut Akdoğan, Gençlik Kolları Başkanı ve Kadın Kolları yöneticilerinin katılımıyla vatandaşın sorunlarını dinledi. Bölgede yerel halk ile yapılan sohbetlerde vatandaşın dile getirildiği sorunlar tek tek not alındı. Heyet, Beypazarı Ticaret Odası, Beypazarı Ziraat Odası ve Beypazarı Muhtarlar Derneğinde yaptığı görüşmelerde ise bölgenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulundu.

“Attığımız Her Adımda Yurttaşlarımızın Yararını Gözetiyoruz”

Vatandaşların dile getirdiği sorunların çözümü noktasında, yine vatandaşın istekleri ve önerileri doğrultusunda çalışacaklarını dile getiren Başkan Akıllı, “Şehrimizin sorunlarına çözüm bulmak adına var gücümüzle mücadele ediyoruz. Son olarak Beypazarı ilçemizde, yaptığımız ziyarette yine bu yönde adımlar attık. Yurttaşlarımızla ve bölgede faaliyet gösteren odalarla bir araya gelerek sorunlarını ve isteklerini dinledik. Edindiğimiz bilgileri tek tek not alarak çalışmalarımıza başladık. Sorunların çözümü noktasında ise sunduğumuz çözüm önerilimizi, yine onların istekleri ve çıkarları doğrultusunda şekillendirdik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak hem bölgemizde hem de ülkemizde halkın çıkarı için halkın yayında çalışmaya devam edeceğiz. Attığımız her adımda yurttaşlarımızın yararını gözetiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.