CHP'de Yine "Ramazanda Rakı" Krizi?

-CHP'li Edirne Enez Belediye Başkanı'nın Ramazan Ayını rakı sofrası kurarak karşılaması ve bunu paylaşması skandalından sonra CHP en büyük ilçe teşkilatında bir başka "Ramazanda Rakı" skandalıyla sarsıldı.



-CHP'de Beşiktaş Belediye Başkanı ile İstanbul CHP Kadın Kolları Başkanı'nın, 10 Nisan günü bir içkili mekanda sazlı sözlü eğlenmeleri ve bunun kamuoyuna yansımasında bir sakınca görülmemesi, aksine bazı kişiler tarafından görüntülü kaydedilip paylaşılması tepki çekti. Olay kamuoyuna Gazeteci Cengiz Alçayır tarafından duyuruldu.

-CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Özpolat ve CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman'ın içkili mekanda sahnede saz çalıp devrimci türküler söylerken cep telefonlarına bakıp gülüştükleri görüntüler CHP İstanbul İl örgütünde tepkiyle karşılandı. CHP'liler, parti Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletvekillerine ve üst düzey partililere, "meyhanelerde sık görüntü vermemeleri" konusundaki tavsiyesine uymalarını istedi.

İSTANBUL(ANKA)- CHP'de Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Özpolat ile CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman'ın 10 Nisan 2022 Pazar günü bir içkili mekanda sahneye çıkıp devrimci şarkılar söylemeleri ve sahnedeyken cep telefonlarına bakıp gülüşmelerini içeren görüntüleri CHP İstanbul örgütünde tepkiyle karşılandı.

-CHP ÜST DÜZEY NEDEN KILIÇDAROĞLU'NU DİNLEMİYOR?

Olay kamuoyuna, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kar faciası yaşandığı gün Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiltere Büyükelçisi ile yemekli toplantı yapması skandalını ortaya çıkaran Gazeteci Cengiz Alçayır tarafından duyuruldu.

Gazeteci Cengiz Alçayır'ın "Bir CHP Klasiği Daha" başlığıyla yansıttığı habere göre 10 Nisan Pazar günü İstanbul'da içkili bir mekanda CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Özpolat ve İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman sahne alıyorlar. Rıza Özpolat burada saz çalmaya başlıyor. Grubu başka müzisyenlerle tamamlıyor.

Grup sahnede bir süre devrimci şarkılar seslendiriyor. CHP'liler içki bardaklarının da açıkça görüldüğü bu sahneyi kaydedip ağlarında paylaşmayı ihmal etmiyorlar.

Görüntülerden anlaşıldığına göre CHP'li İstanbul Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman -müziğin etkisiyle- sallanarak ve sahnede bacak bacak üstüne atıp bir devrimci türkü söylerken sözleri unutuyor. Bu sırada bir bayan partili imdada yetişip şarkı sözlerinin yazılı olduğu bir cep telefonunu Ağırman'a veriyor. Devrimci türkünün ritmine uygun sallanarak icraya devam eden ikili şarkı sözlerini telefondan takip ediyor. 


-CHP İSTANBUL TEŞKİLATINDA TEPKİ ÇEKTİ

Gazeteci Cengiz Alçayır'ın ortaya çıkardığı skandal tüm Türkiye'de olduğu gibi İstanbul'da da CHP teşkilatı arasında tepkiye neden oldu. İstanbullu CHP'liler özellikle Ramazan ayında partililerin toplumun genel geçer değerlerine saygı göstermemelerinin partiye zarar verdiğini belirttiler.

Rakılı sazlı sözlü CHP eğlencesinde görüntülerin serbestçe kaydedilmesi ve paylaşılmasından çekinilmemesini de parti kültürü açısından sorun olarak niteleyen İstanbullu CHP'liler Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Parti üst düzey yetkilileriyle milletvekillerinin meyhanelerde sıklıkla görüntü vermemeleri" tavsiyesinin dinlenmesini istediler.

-CHP EDİRNE ENEZ TEŞKİLATI RAMAZANI RAKIYLA KARŞILAMIŞTI

CHP Edirne Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu'nun Ramazan ayına bir gün kala sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki çekmişti. CHP'li Vedat Avcu videosunda Ramazan ayını rakı sofrası kurarak karşıladığını söylemişti.

CHP'li Avcu sosyal medya paylaşımında "Mehmet eniştemin bahçede ramazan karşılaması yapıyoruz. Dost meclisi kapanış yani..." demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.