Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Nevruz Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu terörist Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan terör örgütü Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu türk öğrenciler odunpazarı suriye

CHP'li Engin: "Öğretmenlerimize Hak Ettikleri Değer Verilmeli"
CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, 24 Kasım Öğretmenler Günü hakkında TBMM Genel Kurulunda konuştu . Engin, "Ülkemizin en önemli sorununun eğitim sistemimizdeki yaşanan sorunlardır." dedi. 
 
Konuşmasına Başöğretmenimiz GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ü saygıyla anarak başlayan CHP'li Engin “Eğitim sistemimizdeki sorunlar bugün ülkemizin en önemli sorunu. Çocuklarımız, gençlerimiz kaliteli bir eğitim alamıyorlar, öğretmenlerimiz ise gönülden bağlı oldukları mesleği icra edebilmek için yıllarca eğitim alıyorlar ama mezun olunca iş bulamıyorlar, atama bekliyorlar. Atamalar yapılsa bile zar zor geçinebiliyorlar ya da haksız bir şekilde görevden alınabiliyorlar. Bu sorunlar öncelikli olarak hep birlikte çözmemiz gereken sorunlar” dedi.

“Başta ilk öğretmenlerim olan annem Meral Engin ve babam Fazıl Mümtaz Engin’in, ilkokul öğretmenlerim sevgili Samim Ardıçoğlu ve sevgili Mustafa Kaymal’ın ve tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum, bizlere emekleri için yürekten teşekkür ediyorum.
Öğretmenlerimize hak ettikleri değerin verilmesi dileğiyle, tüm öğretmenlerimize saygılarımı iletiyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.