CHP'li Feyza Altun'un "Trans Çocuklar Vardır!" Paylaşımı Tepki Çekti

ANKARA (ANKA) - CHP Kadın Kolları Başkanlığı adaylarından Avukat Feyza Altun "Trans Çocuklar Vardır" etiketli sosyal medya hareketine aynı sloganı tekrarlayıp destek verince sosyal medya hesabını kapalı hale getirmek zorunda kaldı.



CHP'li Altun'un bu paylaşımın adeta çığ gibi tepki geldi. Çocuk ve kadın hakları savunucusu olarak takdim edilen CHP'li Feyza Altun, PKK destekçisi "Havin" adlı bir kullanıcının başlattığı "Trans çocuklar vardır" etiketine aynı sözcüklerle paylaşım yaparak destek oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları "Aynı saptamayı kendi çocukları için de yapar mı?" diyerek sert tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de CHP'linin mesajına sert tepki gösterirken "Çocuk çocuktur... Çirkin sözler ve istismarcı yaklaşımlar çocuklardan uzak dursun" dedi. Paylaşıma kadın kuruluşları ve diğer siyasetçilerle vatandaşlardan da yoğun tepki geldi.

Altun daha önce yaptığı bir başka paylaşımda da "AKP'li herkesten nefret ediyorum ya. Tahammülüm yok" ifadesini kullanmıştı.

Altun'un Ekim 2021'deki nikahını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıymıştı.

Tepkilerin ardından CHP'li Altun sosyal medya hesabını korumalı hale getirmek durumunda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.