Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk dsp terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Nevruz suriye Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu SEBA Netsia

CHP'li Kaplan "Muhtarlarımıza Yeşil Pasaport Hakkı Tanınmalı"

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Muhtarların sorunlarını TBMM’ye taşıdı. Meclis Genel Kurulunda söz alan Kaplan “Muhtarlarımız da kamu görevlileridir ve Muhtarlarımıza da Yeşil Pasaport verilmelidir” dedi.

CHP Gaziantep Milletvekili Kaplan’ın konuşması şu şekilde:

“Muhtarlarımız hem halkın iradesi hem de demokrasi ve yerel yönetimlerimizin mihenk taşıdır.

Köylerimizde ve mahallelerimizde, bir siyasi parti çatısı olmadan doğrudan halk tarafından seçilen muhtarlarımız, devlet ve vatandaşların arasında köprü görevi gören, mahallelerin mülki amirleridir.

Muhtarlarımız da Kamu hizmeti gören tüm memurların yararlandığı haklardan faydalanmalıdır.

En az bir dönem görev yapan muhtarlarımıza Yeşil Pasaport, verilmelidir.

Muhtarlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi için Cumhuriyet Halk Partisi olarak elimizden geleni yapacağız diyor; bu vesileyle tüm Muhtarlarımıza başarılar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.