CHP'nin Atatürkçü Kanadından Antalya Zirvesi'ne Destek !!!

ANKARA (ANKA) - CHP'nin ulusalcı kanadından, CHP Genel Merkezi'nin alaysama ve küçük görmeyle karşıladığı Türkiye-Rusya-Ukrayna Antalya Zirvesi'ne destek ve olumlama geldi.



CHP 25-26. Dönem Trabzon Milletvekili ve Hukukçu Haluk Pekşen, konuya ilişkin açıklamasında adeta CHP Genel Merkezi'nin ezberini bozdu.

Haluk Pekşen, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitri Kuleba'nın katıldığı, Antalya Diplomasi Forumu marjındaki zirve için "Rusya, Ukrayna ve Türkiye Dışişleri Bakanları’nın zirve toplantısı gösterdi ki Türkiye öyle sanıldığı gibi ambargolarla, kumpaslarla, baskılarla diz çökertilecek bir ülke değildir. Türkiye’ye rağmen bölgesel başka bir gücün barışı inşa etmesi de mümkün değildir" dedi.

CHP'li Haluk Pekşen ayrıca AB Komisyonu Ursula von Leyen'in “Ukrayna’yı hızlandırılmış bir süreçte Avrupa Birliğine alacağız çünkü onlar bizden” yönündeki sözlerini hatırlatarak "Demek ki neymiş? AB üyelik kriterleri kocaman birer uydurmadan ibaretmiş. Gerçek kriter 'bizden' olmakmış. O halde, 'onlar bizden' diyerek acaba neyi kast etmiştir?" diye sordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.