Öne Çıkanlar ankara chp deprem tsk diyarbakır konya ırak sgk bodrum pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

CHP Parti Okulu'na "Alkolizmle Mücadele" Dersi Konulsun!

-Zonguldak Kilimli CHP İlçe Başkanı Erol Sarıal ve arkadaşlarının görüntülendiği bir fotoğraf bir sosyal medya hesabında "Bir iftar da böyle bitti!" diye paylaşıldı. Ancak Sarıal'ın iftar sofrasında içecek olarak "rakı" vardı...



-Skandalın ortaya çıkmasından sonra Sarıal ile ilgili tivit silindi. CHP'li, fotoğrafın Şubat ayında çekildiğini düşündüğünü, arkadaşının paylaşım yaparken yanlışlıkla seçtiğini bildirdi.

-Vatandaş görüntülere tepki gösterirken CHP genel merkezini, parti üzerindeki "içkici" görüntüsünü ortadan kaldıramadığı için eleştirdi.

ANKARA (ANKA) - CHP'nin bu yıl rakı sofralı Ramazan kutlama görüntülerinin neredeyse bir "kampanya" halinde basına yansıması vatandaşın tepkisini çekti.

CHP teşkilatında bu yıl Ramazan ayını rakı ile kutlamak, adeta bir kampanya halini aldı. Olayların patlama yapması üzerine vatandaş sosyal medyada "Bu yıl CHP 'Ramazan'da İndirimli Rakı' kampanyası mı başlattı?" şeklinde üzücü yorumlarına yol açtı.

Edirne, İstanbul Beşiktaş belediye ve kadın kolları yönetimi ve diğer örneklere bu kez işçi şehri Zonguldak'ın Kilimli İlçesinin CHP'li başkanı takıldı.

-CHP GENEL MERKEZİ ALEMCİ PARTİ İZLENİMİNİ SİLSİN!

Ramazan ayında rakı masasına oturduğu iddia edilen son CHP'li Zonguldak Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal oldu. Ancak Sarıal iddiaları reddetti.

"BİR İFTAR YEMEĞİ DE BÖYLE BİTTİ"... BİR PARTİ DE...

Sosyal medyada Mehmet Bilgili adlı bir hesap "Bir iftar yemeği de böyle bitti" notuyla bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta CHP Zonguldak Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, arkadaşları, yemek masası, masada da içecek olarak rakı bulunduğu görüldü.

Görüntüler tepki çekince paylaşımı yapan Mehmet Bilgili isimli hesap fotoğrafı sildi.

-ŞUBATTA ÇEKİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Konuya ilişkin Sarıal'dan açıklama gelirken CHP'li, "Söz konusu resmin Şubat ayı başlarında çekildiğini düşünüyorum. İlgili arkadaşla görüştüm. Bana akşam evinde resmi paylaşmak için telefonundan seçerken yanlış resmi işaretlediğini, ertesi gün farkına vardığını söyledi" iddiasında bulundu.

-GENELGE Mİ YAYINLADINIZ ?

Bu yıl CHP teşkilatında, Ramazan ayı veya hemen öncesinde rakı sofrası kurarak sosyal medyaya görüntüleri düşen ilk isim Erol Sarıal olmadı.

Daha önce CHP Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu ve taciz ve darp iddiası sonrası görevden uzaklaştırılan CHP'li Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu ile CHP'li bir Bodrum Meclis üyesinin ramazan ayında rakı masasından görüntüleri sosyal medyada paylaşılmıştı.

Vedat Avcu'nun görüntülerinin yer aldığı paylaşımda "Ramazan karşılaması yapıyoruz" ifadeleri yer almıştı.

CHP Edirne Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu, ramazan ayını rakı sofrası kurarak karşıladı. O anlara ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Avcu büyük tepki çekmişti.

Bir önceki olayda ise CHP'nin en büyük ilçesi İstanbul Beşiktaş'ın Belediye Başkanı ve İstanbul CHP Kadın Kolları Başkanı sahnede saz çalıp türkü söylerken mekandaki rakı kadehleri dikkati çekmişti. İkili sahnede müziğin etkisiyle sallanarak devrimci türküler söylerken parça sözlerini unutunca bir partili yardıma koşmuş ve cep telefonuyla şarkı sözlerini hatırlatmıştı. Fotoğrafın 10 Nisan günü çekildiği iddia edilmişti.

-PARTİ OKULUNA "ALKOLLE MÜCADELE" DERSİ KONULSUN

Vatandaşlar görüntülere tepki gösterirken CHP genel merkezini, parti üstündeki "içkici" görüntüsünü ortadan kaldırmak için yeterli çaba göstermemekle eleştirdi.

Vatandaşlar CHP'nin eski genel merkezi olan Çankaya Çevre Sokak'taki Parti Okulu'na gerekirse alkolle ve alkolizmle mücadele konulu bir ders konulmasını veya bazı partililere gerekirse uzman yardımıyla "alkolü bırakma" seans düzenlenmesi talebinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.