Öne Çıkanlar türkiye galatasaray çin ihracat gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank bugünün gündemi gündem özel dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu

CHP'den TOBB Başkanına

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun haddini aştığını belirterek, “TOBB Başkanı ana muhalefet partisinden ve Genel Başkanımızdan özür dilemelidir” dedi.

Tanrıkulu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na yanıt vererek şöyle dedi:

“TOBB Başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu, Genel Başkanımıza ve partimize haddini aşan bir biçimde nezaketsiz bir biçimde cevap verdi. TOBB Başkanını anamuhalefet partisine ve onun liderinden özür dileme çağırıyoruz. TOBB Başkanı haddini aşmıştır. Bugün derhal TOBB Başkanı ana muhalefet partisinden ve Genel Başkanımızdan özür dilemelidir.”

Bir basın mensubunun “CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlık sistemi ile ilgili ‘Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz’ dedi, bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna da Tanrıkulu, “1 Kasım’dan sonra Türkiye başkanlık rejimine ölümle ve kanla gidilmek istenmektedir. Genel Başkanımızın dikkat çektiği nokta budur. Ölümle, kanla başkanlık rejimi Türkiye’ye dayatılmak istenmektedir. Önümüzdeki süreç başkanlık rejimi bakımından Erdoğan’ın akıtacağı kanlarla, ölümle olacaktır, dikkat çektiği nokta budur” yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.