Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

CHP’li Bülbül’den 19 Mayıs Mesajı

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkmış ve işgalci devletlerine karşı Kurtuluş Savaşı’nı başlatmıştır. Kurtuluş Savaşı’nın başladığı bugün ise Türk gençliğine armağan edilmiştir." dedi. 

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

CHP'li Bülbül mesajında; "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkmış ve işgalci devletlerine karşı Kurtuluş Savaşı’nı başlatmıştır. Kurtuluş Savaşı’nın başladığı bugün ise Türk gençliğine armağan edilmiştir. Milli mücadeleyi başlatan, bağımsızlığımız uğruna canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başta Ulu Önder olmak üzere silah arkadaşları ve Kurtuluş Savaşı’nda mücadele edip bu güzel yurdu bizlere bırakan kurtuluş mücadelemizin Şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyorum. Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun diyorum.” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.