Öne Çıkanlar ırak pkk fetö CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Sosyal Medya Detoksu Indie rock Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ICBC)

CHP’li Bülbül’den 'Yardım Kolileri Eleştirisine' Tepki

Salgın döneminde CHP’li belediyelerin yurttaşlara ve esnafa yaptıkları yardımlara iktidar tarafından el konulması ve eleştirilmesine CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’den tepki geldi.


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığının yaptığı koli yardımlarına “para yerine koli dağıtıyorlar” sözlerine tepki gösteren CHP’li Bülbül, “Salgın nedeniyle milyonlarca insan mağdur durumda. Esnaf kepenk kapatmış, çalışanlar işsiz kalmışken hükümetin tek yaptığı kredi teşvikleri vermek. Hiçbir geliri kalmayan yurttaşın kredileri nasıl ödeyeceği ise meçhulken CHP’li belediyelerin yaptığı yardımlar ise engelleniyor. İstanbul, Ankara, Adana, Eskişehir’de belediyelerin aşevlerine, bağış paralarına el koyuyor. Şimdi de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın yardım kolilerine ‘neden para dağıtmıyor’ diye itiraz ediyor. Bu sözler AKP’nin ülkeyi nasıl yoksullaştırdığının açık itirafıdır. Aynı zamanda AKP zihniyetinin de göstergesidir. AKP, tüm ülkenin kenetlenmesi gereken, siyaset üstü böyle bir dönemde bile yurttaşı değil kendi rantını, itibarını düşünüyor. Ama itibar yardım hizmetlerini engelleyerek, eleştirerek, boş sözlerle sağlanmaz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.