CHP’li Erkek’ten AK Partili Ünal’a: Umarım Parti İçi Konularını Dışarı Yansıttığı İçin Azarlanmaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözüsü Mahir Ünal’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerine ilişkin, “Geçtiğimiz gün aç tavuk örneğini verdi, şimdi de mitomani diyor. Umarım parti içi konularını dışarı yansıttığı için azarlanmaz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek,  AK Parti Sözcüsü Ünal’ın CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik,” Türk siyaseti çok ağır bir mitomani vakası ile karşı karşıya. Kılıçdaroğlu artık siyasetin değil Psikolojinin konusudur” açıklamaları üzerine Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Erkek, yaptığı paylaşımda, “Mahir Ünal genel başkanının ve partisinin içinde bulunduğu durumu başkalarına mal ediyor. Geçtiğimiz gün aç tavuk örneğini verdi, şimdi de mitomani diyor. Umarım parti içi konularını dışarı yansıttığı için azarlanmaz...” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.