Öne Çıkanlar terörist Sera çin fibabanka Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Ariana Grande Beşerî Gözcüler filminin yeni posteri Avukat Sema Aksoy Dantel Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca

CHP’li Gürer: "Sorumlular Sorumluluğunu Hissederek Gereğini Yapmalı"

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Sorumluların sorumluluklarını bilerek davranması gerektiği bir dönem yaşıyoruz. Bu süreçte bugüne kadar sorumluluğu hissederek 'Ben bu işi yapamıyorum' diye istifa eden hiç kimse olmadı" dedi. 

CHP'li Gürer TBMM’de yaptığı konuşmada son terör olaylarına değindi. Gürer, Beşiktaş’tan sonra Kayseri'de de terörün can yaktığını ifade ederek, “Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifa diliyorum, halkımıza başsağlığı diliyorum” dedi. Gürer, Rusya Federasyonu Büyükelçisine yapılan saldırıyı da şiddetle kınadığını bildiren konuşmasında, şunları dedi:

“Toprağı bol olsun. Rus halkına da başsağlığı diliyorum. Sorumluların sorumluluklarını bilerek davranması gerektiği bir dönem yaşıyoruz. Bu süreçte bugüne kadar sorumluluğu hissederek, ‘Ben bu işi yapamıyorum’ diye istifa eden hiç kimse olmadı. Dileriz bundan sonra terör olmasın, saldırılar olmasın ama sorumlular da yaptıkları durum değerlendirmesiyle istifa makamının da olduğunun farkına varsınlar. Ayrıca, bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisini teröre bulaştırmak isteyenler var, bunları şiddetle kınıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu, Misak-ı Millî sınırları içinde bu ülkenin birliğini, dirliğini savunan ve bunun için var olan bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisini bu tür ilişkilendirmek de bir alçaklıktır, bunu da buradan belirtmek istiyorum.”



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.