Öne Çıkanlar TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi Indie rock ICBC) ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer Instagramdan Yeni Canlı Yayın Özellikleri ING Bank Haberleri CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Haberleri IFC spk allianz ziraat

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'daki Saffet Çebi İlkokulu'nda Oyunu Kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu Üsküdar'daki Saffet Çebi İlkokulu'nda kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'daki Saffet Çebi İlkokulu'nda oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında; oyumuzu kullandıktan sonra söylenecek en önemli şey. Türk Demokrasisi için inşallah bugün sabah itibarı ile takipteyim. İçişleri Bakanından aldığım bilgilere göre olaysız herhangi bir sıkıntı yaşanmadan şu ana kadar süreç devam etti, devam ediyor. Tabi en önemlisi deprem bölgesindeki oyların kulanımıydı. Deprem bölgesinde de vatandaşlarımız büyük bir şevkle, büyük bir aşkla oylarını kullanıyorlar. Buralarda da herhangi bir sıkıntı yok. Temennim odur ki akşam sayımlardan sonra ülkemiz milletimiz için Türk demokrasisi için  hayırlısıyla bir geleceği rabbimden niyaz ediyoruz. Bütün seçmenlerimizin şöyle hiç endişeye kapılmadan akşam 17.00’a kadar oylarını kullanmaları Türk demokrasisinin gücünü göstermesi bakımından çok çok önemli. Bütün sandıklardaki sandık kurulu üyelerine başkanından hepsine başarılar diliyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.