Öne Çıkanlar ankara deprem tsk chp diyarbakır konya sgk bodrum ırak pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yok Çatı Dediler, Yok Kapı Dediler Sonunda ‘İnce Siyasette’ Karar Kıldılar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’ye ilişkin,  “Yok çatı dediler, yok kapı dediler, yok pencere dediler sonunda ‘ince siyasette’ karar kıldılar” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri Valiliği’nin önünde düzenlenen partisinin Kayseri Kadın Kolları İl Kongresi’ne katılan vatandaşlara hitap etti. 24 Haziran seçimlerine yönelik birilerinin fitne fesat karıştırdığını belirten Erdoğan, “Bu ne biliyor musunuz? ‘Oyumu cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamentoda AK Parti’ye vermeyeceğim.’ Böyle bir şey olabilir mi? Bu oyunu da bozmaya var mıyız. Bu oyun bu tezgah kimlerin olduğunu anlıyorsunuz. İnşallah bu münafıklar çetesinin inşallah 24 Haziran’da hep birlikte yere gömeceğiz” ifadelerini kullandı.

“ANA MUHALEFETİN ADAYI NE İLE MİLLETİN KARŞISINDA”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce için şunları dile getirdi:

“Şimdi birileri çıkmış diyorlar ya Cumhurbaşkanı adayı ekonomiyi iyi bilecek. Diyorlar ya cumhurbaşkanı adayı yatırımları ile tanınmış olacak. Nerede o cumhurbaşkanı adayı, o aday nerede? Ziya Paşa güzel söylemiş, ‘Zer-dûz palan vursan da eşek yine eşektir’ bir başka sözünde de şunu söylemiş: ‘ Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri’. Biz eserlerimizle konuşuyoruz, biz eserlerimizle milletin karşısındayız. Bilemiyorum ana muhalefetin adayı ne ile milletin karşısında”

“YOK ÇATI DEDİLER, YOK KAPI DEDİLER SONUNDA ‘İNCE SİYASETTE’ KARAR KILDILAR

“Ana muhalefetin ve onunla birlikte hareket edenlerin Cumhurbaşkanı adaylığı, milletvekili transferleri, ittifak arayışları konusundaki tavırlarına, hesaplarına, taktiklerine bir bakın” diyen Erdoğan, “Oyun içinde oyun. Göreceğiniz tek şey tutarsızlık olacaktır, ilkesizlik olacaktır, millete saygısızlık olacaktır” ifadelerini kullandı. Ana muhalefetin haftalarca milleti oyaladığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yok çatı dediler, yok kapı dediler, yok pencere dediler sonunda ‘ince siyasette’ karar kıldılar” diye konuştu.

“SEÇİM BU HAZİRAN’DA DEĞİL ÖNÜMÜZDEKİ YILIN KASIM’INDA OLSA DA FARKLI BİR ŞEY YAŞANMAYACAKTIR”

 Ana muhalefetin 16 Nisan’dan bugüne kadar geçen bir yılda Türkiye’nin önünde seçim meselesi olduğunu hiç düşünmediğini belirten Erdoğan, “İnanın bana seçim bu Haziran’da değil önümüzdeki yılın Kasım’ında olsa da farklı bir şey yaşanmayacaktır.  Bu oyunu iki hafta oynadılar. Belki o zaman iki ay oynayacaklardı. Sadece bu iki haftada yaşananlar bile kimlerin siyaseti ülkenin ve milletin geleceği için yaptığını, kimlerin siyaseti sadece ve sadece kendi çıkarları için düşündüğünü tüm açıklığı ile ortaya koymuştur” ifadelerini sözlerine ekledi.

“YENİKAPI RUHU CUMHUR İTTİFAKINA DÖNÜŞTÜ”

MHP ile birlikte kurdukları, BBP’ninde destek verdiği seçim ittifakı ile milletin karşısına çıktıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dün YSK’ye adaylığımızın resmi başvurusu yapıldı ve ittifak protokolümüz teslim edildi. Yenikapı ruhu Cumhur ittifakına dönüştü” diye konuştu. Erdoğan yarın İstanbul’da Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin manifestoyu yaklaşık bir hafta sonra ise Cumhurbaşkanlığı seçim beyannamesini vatandaşların takdirine sunacaklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.